Radiator

karščiui atsparūs akriliniai radiatorių dažai

Radiator

Pusiau matiniai vandeniniai karščiui atsparūs akriliniai radiatorių dažai. Labai gerai išsilygina, atsparūs dilimui ir negelsta.

  • Atsparūs karščiui
  • Itin atsparūs plovimui. Atsparūs dilimui.
  • Negelsta

Paviršiaus paruošimas

Nedažytas paviršius Pašalinkite dulkes, purvą ir rūdis. Riebaluotą ir purviną metalinį Nuvalykite valikliu „Special Clean“ pagal instrukciją, nuskalaukite vandeniu ir leiskite išdžiūti. Švarų metalinį paviršių padenkite metalo gruntu „Tikkurila Rostex Super“. Anksčiau dažytas paviršius Pašalinkite atšokusius senų dažų likučius ir rūdis. Nuvalykite valikliu „Special Clean“ pagal instrukciją, nuskalaukite vandeniu ir leiskite išdžiūti. Blizgų ir kietą paviršių pašlifuokite, kad taptų matinis, ir pašalinkite šlifavimo dulkes. Gryną metalinį paviršių padenkite metalo gruntu „Tikkurila Rostex Super“. Paviršiaus nelygumus ir trūkius užglaistykite glaistu „Vivacolor Snickeri“, nušlifuokite ir pašalinkite šlifavimo dulkes.

Dengimas

Prieš naudodami gerai išmaišykite. Jei reikia, skieskite vandeniu (vandens naudokite iki 5 tūrio proc.). Denkite 1–2 sluoksnius teptuku, voleliu arba purkštuvu.

Išeiga

8 – 10 m²/l

Gamintojas

Vivacolor

Paviršius:
Pusiau matinis
Gamintojas: